Premio Fundación Vicky Foods a la investigación en Nutrición y Salud 2025
Del 3 al 30 de novembre de 2025
Fundación Vicky Foods - Centro de Innovación en Nutrición y Salud de Vicky Foods
Objecte
Fomentar la innovació i l'emprenedoria, fent activitats per al desenvolupament, suport o impuls de projectes generadors d'innovació al sector alimentari.
Podran sol·licitar el Premi els següents tipus de treballs:
- Treballs de recerca conclosos, no publicats.
- Treballs de recerca publicats.
- Tesis Doctorals.
Beneficiaris/àries
L'autor principal del treball ha de ser el sol·licitant del premi. La seva condició ho serà a títol particular o com a responsable dun grup o equip de recerca.
El sol·licitant del premi ha de residir a Espanya i disposar del títol de llicenciat, graduat o enginyer per escola tècnica superior. Els títols obtinguts a l'estranger o centres espanyols no estatals han d'estar reconeguts oficialment.
Els sol·licitants no poden pertànyer a empreses pertanyents al Grup Vicky Foods, ni ser membres de la Comissió Delegada del Patronat de la Fundació.
Els treballs científics han de ser realitzats a centres espanyols. Podrà presentar-se tant en castellà com en anglès, però en aquest darrer cas, el resum i les conclusions s'hauran de presentar en castellà.
Els treballs de recerca o activitats desenvolupades hauran d'estar executats amb anterioritat a aquesta convocatòria.
En el cas de tesis doctorals, només es poden presentar les defensades i aprovades en els dos cursos acadèmics anteriors a la data límit de presentació al Premi. Cal aportar la certificació de la qualificació obtinguda.
Publicació
Web de la Fundación Vicky Foods
Termini
Del 03/11/2025 al 30/11/2025
Àmbit/s científic/s
Ciències de la Salud - Ciències de la Vida - Ciències Experimentals - Enginyeria i Arquitectura